BMW Ralli -sarjan kesäkausi 2021 ajetaan MRF:n renkailla
Kuva Marko Kyöstilä

BMW Ralli -sarjan kesäkausi 2021 ajetaan MRF:n renkailla

BMW Ralli -sarjan kesäkausi 2021 ajetaan MRF:n renkailla

MRF Tyres Finland Oy ja BMW Ralli -sarja Club Finland ry ovat sopineet kautta 2021 koskevan rengassopimuksen. Sopimus koskee BMW Ralli -sarjan kesäkauden osakilpailuita. Kyseessä on tänä vuonna Suomessa aloittaneen MRF Tyres Finland Oy:n ensimmäinen sopimus kotimaisen autourheilusarjan kanssa.

"Hienoa, että saimme solmittua sopimuksen BMW Ralli -sarjan kanssa. Uskomme, että yhteistyömme sujuu mutkattomasti ja sarjan kuljettajia palvellen. Uudelle rengasmerkille ensimmäinen kumppanuussopimus on erityisen merkittävä, ja toivottavasti se avaa tulevaisuudessa ovia myös uusiin kumppanuuksiin", iloitsevat MRF Tyres Finland Oy:n toimitusjohtaja Sami Kivioja ja hallituksen puheenjohtaja Marcus Grönholm.

BMW Ralli –sarja on rallin kansallinen BMW 325i-autojen kilpasarja. Kauden 2021 alustavassa kilpailukalenterissa on yhteensä 6 osakilpailua, joista kolme kesäkaudella.

"Meille tarjoutui loistava tilaisuus testata rengasta kesän ja syksyn aikana useamman kuljettajan toimesta. Olimme tyytyväisiä renkaan ominaisuuksiin sekä sujuvaan yhteistyöhön MRF:n edustajien kanssa, joten valinta oli selvä", kertoo BMW Ralli -sarjan vetäjä Anssi Luoma-aho. 

Vastaa