MRF-talvi 2021

MRF-talvi 2021

MRF-renkailla onnistunut talvikausi

Kulunut talvikausi oli ensimmäinen MRF-talvi Suomessa. Talven tavoitteina oli saada tunnettuutta MRF-renkaalle ja samalla testata renkaan toimivuutta niin jäisillä kuin lumisillakin ralliteillä. Iloksemme voimme todeta, että sekä kilpailumenestyksen että testitulosten puolesta talvi sujui varsin hyvin, jopa yli ennakko-odotusten!

MRF-kuljettajina Rallin SM-sarjassa nähtiin GRX-tiimin Emil Lindholm ja Mikael Korhonen. Talvikauden kahdessa SM-rallissa MRF-rengas osoitti kilpailukykyisyytensä muihin rallirenkaisiin nähden. Lindholm ajoi aivan kärkipään vauhdissa, ja kirjattiinpa hänelle Arctic Lapland Rallyssä MRF-renkaiden ensimmäinen pohja-aika Suomessa.

– Olemme tänä talvena kolminkertaistaneet MRF Tyresin talvirenkailla ajettujen rallien lukumäärän. Olemme yltäneet pohja-aikaan ja erikoiskokeilla tasaisesti kärkipään sijoituksiin. Olemme menneet renkaan kehitystyössä taas eteenpäin. Minulla oli jo ennen kauden alkua kova luottamus siihen, että MRF pystyy valmistamaan kilpailukykyisen renkaan myös talviolosuhteisiin, Emil Lindholm summasi talvikautta.

MRF Tyres Finland Oy:n toimitusjohtaja Sami Kivioja ja hallituksen puheenjohtaja Marcus Grönholm ovat tyytyväisiä talven tuloksiin:

- Ensimmäiselle MRF-talvelle asettamamme tavoitteet täyttyivät yli odotusten. Rengas osoitti olevansa kilpailukykyinen, MRF:n brändi herätti paljon kiinnostusta ja saimme tärkeitä kilometrejä niin testi- kuin kisaolosuhteissa. Lisäksi Emilin erinomaiset tulokset sekä kärkivauhti SM-ralleissa ovat olleet varsin vakuuttavia. Tästä on hyvä suunnata isommalla volyymillä kohti tulevia talvia!

Vastaa