Rallin kesäkausi avattu !

Rallin kesäkausi avattu !

Rallin kesäkausi saatu hyvin käyntiin ja MRF:n myynti on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle.

Renkaan myynti ja toimitukset on saatu hienosti hoidettua, vaikka koronatilanne maailmalla on ollut haastava. Olemme saaneet merkittävän määrän uusia asiakkaita ja palaute renkaista on ollut todella positiivista.

On ollut hienoa nähdä BMW Ralli -sarjan kesäkauden avaus MRF:n renkailla ja seurata sarjalaisten tuloksia. Myöskään Craig Breenin loistavat MRF-suoritukset Euroopassa eivät ole jääneet rallikansalta huomioimatta.

Suomessa Emil Lindholmin Pohjanmaa rallin SM1-luokan voitto nosti MRF-renkaat kahden muun valtamerkin kanssa samalle tasolle. Samassa kisassa Jari-Matti Tiilikka ajoi luokkavoiton MRF-renkaalla. Myös Autoglym Rallissa Emil Nyblom ajoi hienosti luokkavoittoon. Tämä osoittaa, että pystymme tarjoamaan voittajarenkaan niin 4- kuin 2-vetoluokkiin.

MRF Tyres Finland -palvelut laajentuivat myös kilpa-autojen vuokraamiseen. Tallista löytyvät Skoda Fabia R5, Ford Fiesta Rally 4 sekä Ford Fiesta V1600. MRF Tyres Finland toivottaa kaikki tervetulleeksi MRF-yhteisöön!

Vastaa