MRF Tyres Finlandilla menestyksekäs ensimmäinen vuosi

MRF Tyres Finlandilla menestyksekäs ensimmäinen vuosiSyksyllä 2020 perustetun MRF Tyres Finlandin ensimmäinen toimintavuosi on ollut monella tapaa erittäin onnistunut. Kisamenestystä on tullut laajalla rintamalla, mikä näkyy luonnollisesti myös yrityksen toiminnassa. Ensimmäisen vuoden myynti ja renkaista saatu palaute on ylittänyt kaikki odotukset.

- Ensimmäinen vuosi on ollut meille todella positiivinen yllätys ja olen todella tyytyväinen siihen, miten toiminta on kehittynyt. Olemme vuoden aikana rikkoneet 1000 renkaan myyntirajan ja se on positiivinen merkki tulevaisuuteen. Erityisen tyytyväinen olen myös MRF Tyres Finland luomaan MRF-yhteisöön ja sen luomaan erityiseen MRF-henkeen. Jokainen MRF-kuljettaja on tärkeä ja osa yhteisöämme, kertoo MRF Finland Oy:n toimitusjohtaja Sami Kivioja.


Kaudella 2021 MRF-renkaiden näkyvimpänä ja menestyneimpänä kuljettajana Suomessa on ollut Emil Lindholm, joka teki historiaa voittamalla rengasmerkille kaikkien aikojen ensimmäisen Suomen mestaruuden.

- Ralli SM -sarja on kansallisista rallisarjoista varmasti arvostetuin maailmassa. Pärjätäkseen Suomessa rengasvalmistajalta vaaditaan osaamista aika laajalta alueelta: lumelta ja jäältä sekä koostumukseltaan erilaisilta sorateiltä. Renkaan pitää Suomessa toimia erilaisissa olosuhteissa. MRF onnistui tässä hienosti, totesi Lindholm mestaruuden varmistuttua.

Lindholm kiittelee myös MRF:n kehitystyön nopeutta ja tuloksia:
- Olemme saaneet tosi nopeasti muutoksia haluamaamme suuntaan ja ne ovat toimineet toivotulla tavalla.

Kuluneen kauden aikana MRF-renkailla ajettiin yleiskilpailun voittoja, palkintokorokesijoituksia sekä omia ennätyksiä niin Ralli SM -sarjassa kuin myös nuorten ja junioreiden SM-sarjoissa.

Jyväskylän MM-rallissa ja sen yhteydessä ajetussa kansallisessa Vetomies-kissassa MRF-renkaat siivittivät voittoihin niin Mika Rampasen (Nelivetomies 2021) kuin Toni Herrasen, jolle kisa oli ensimmäinen MRF-renkailla.

- Renkaat toimi läpi viikonlopun oikein hienosti, ei mitään valitettavaa. Olosuhteet tosin oli varsinkin toiseen kertaan ajettavilla pätkillä todella haastavat, kertoili kaksivetoisten luokkavoittoon ajanut Herranen kisan jälkeen.

MRF-renkaat ovat löytäneet vankan asiakaskunnan ja renkaalla on saavutettu vuoden 2021 aikana luokkavoittoja useissa kansallisissa ralleissa niin neliveto- ja etuvetokalustolla kuin historic-luokan autoillakin. Lisäksi BMW Ralli -sarjan kesäkauden kisat on ajettu MRF-renkailla. Eikä pelkästään rallissa, MRF-renkailla on kilpailtu myös muissa autourheilulajeissa, kuten esim. tasanopeusajossa sekä rallisprintissä.

MRF Tyres Finlandin toimitusjohtajan Sami Kiviojan ja hallituksen puheenjohtaja, rallin kaksinkertaisen maailmanmestarin Marcus Grönholmin suunnitelmat ensi kauteen on jo luotu:

- Kaudella 2022 jatkamme työtä MRF:n kehityksen, rengasmyynnin ja yhteisön eteen. Toivotamme kaikille MRF-kuljettajille menestystä tulevan vuoden kisoihin sekä toivotamme uudet MRF-kuljettajat tervetulleiksi yhteisöömme!

Vastaa