Mestaruuksia ja nimikkokisa – MRF Tyres Finlandin vuosi 2022

Mestaruuksia ja nimikkokisa – MRF Tyres Finlandin vuosi 2022

MRF Tyres Finlandin toinen toimintavuosi oli kaksijakoinen. Alkuvuotta värittivät piikkipyörän saatavuushaasteet, mikä luonnollisesti vaikutti myös myyntiin. Kesäkausi oli vuorostaan varsin nousujohteinen niin myynnin kuin kisamenestyksen osalta. Toisen toimintavuoden helminä olivat kaksi SM-kultaa, tiimien SM-hopea sekä nimikkokisa MRF Tyres Sprint.

Haastava maailmantilanne löi alkuvuodesta kapuloita myös MRF:n rattaisiin. Intian paha koronatilanne vaikutti paljon myös MRF-tehtaan toimintaan ja mm. piikkipyörien saatavuuteen Suomessa.


- Piikkipyörien saaminen talvelle 2022 oli varsin haastavaa, mutta emme antaneet periksi ja aivan viime hetkellä onnistuimme hankkimaan Suomeen pienen määrän, kertoi toimitusjohtaja Sami Kivioja.

Talven käännyttyä kevääseen helpotti myös rengastilanne ja myynti lähti hyvään nousuun.

Ralli SM -sarjassa MRF-renkaat hallitsivat SM2- ja SM5-luokkia, kun Ville Hautamäki ja Jere Pensas ajoivat useisiin luokkavoittoihin ja lopulta Suomen mestareiksi. MRF-renkailla ajettiin myös tiimien SM-sarjan kakkoseksi. Lisäksi MRF-renkailla ajettiin luokkavoittoja, palkintokorokesijoituksia sekä omia ennätyksiä niin Ralli SM -sarjassa kuin myös nuorten ja junioreiden SM-sarjoissa.

MRF-renkaat ovat löytäneet vankan asiakaskunnan ja renkaalla on saavutettu vuoden 2022 aikana luokkavoittoja useissa kansallisissa ralleissa niin neliveto- ja etuvetokalustolla kuin historic-luokan autoillakin. Lisäksi BMW Ralli -sarjan kesäkauden kisat ajettiin jälleen MRF-renkailla, ja kauden lopuksi sarjassa jaettiin MRF-palkinto. Eikä pelkästään rallissa, MRF-renkailla on kilpailtu myös muissa autourheilulajeissa, kuten esim. tasanopeusajossa sekä rallisprintissä. Syyskuussa järjestettiin nimikkokisa MRF Tyres Sprint, joka keräsi suuren osallistujajoukon. MRF-renkailla ajettiin myös rata-ajossa Formula Open Finland -sarjassa.

- MRF on hyvällä tasolla ja rengas paranee koko ajan. Asfalttirengas myös, toteaa Marcus Grönholm, rallin kaksinkertainen maailmanmestari ja MRF Tyres Finlandin hallituksen puheenjohtaja.

MRF-renkaiden tunnettuus ja asiakkaiden luottamus renkaaseen kasvoi vuoden aikana merkittävästi. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta!

- Kaudella 2023 jatkamme työtä MRF:n kehityksen, rengasmyynnin ja yhteisön eteen. Toivotamme kaikille MRF-kuljettajille menestystä tulevan vuoden kisoihin sekä toivotamme uudet MRF-kuljettajat tervetulleiksi yhteisöömme, toivottaa toimitusjohtaja Sami Kivioja.

Lisätietoja: Co-Motorsport, tiimipäällikkö Sami Kivioja, 050 441 6210, myynti@mrftyresfinland.fi

Vastaa